fbpx

KAMUBIB18-Poster21

 

TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-18 /

Türkiye Bilişim Derneği (TBD), kurulduğu 22 Nisan 1971 tarihinden itibaren, 45 yıldır, ülkemiz bilişim sektörününün gelişmesi için birçok çalışmalara öncülük eden ve ilklere imza atan Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Örgütlerinden biri olarak 7 Mart 1994 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile “Kamu Yararına Çalışan Bir Dernek” olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Derneğimiz bugüne kadar, ülkemizin bilişim sektörünün temel problemleri ile çözüm önerilerinin, teknolojik gelişmeler ve gelecek öngörülerinin, ülkemizin 2023 Vizyonu’na ulaşmasında izlenmesi gereken bilişim politikalarının başta olmak üzere, bilişim teknolojileriyle ilgili her alanda çok değerli bilgi, değerlendirme ve tespitlerin yapıldığı TBD 32. Ulusal Bilişim Kurultayı, TBD BİMY’23, TBD KAMU-BİB’17, TBD 3. Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı, TBD 9. İstanbul Bilişim Kongresi gibi etkinlikleri başarı ile gerçekleştirmiştir.

TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-18 Etkinlik DUYURUSU

Türkiye Bilişim Derneği

KAMU BİLİŞİM MERKEZLERİ YÖNETİCİLERİ BİRLİĞİ (TBD Kamu-BİB)

Kamu Bilişim Platformu 18 etkinliği

19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde

Antalya Xanadu Otel’de gerçekleştiriliyor.


2023 ve Ötesi: “Akıllı Üretim, Verimli Devlet”

 

 

Büyük Veri Uygulamaları Büyük Veri ve Siber Güvenlik Kamu Bilişim Projelerinin Yarattığı Ekonomik Değer Kamu Verisinin Paylaşılması Politika ve Mevzuatı TurkerKilic

İlgili Yazılar